Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda sürüklenmek

Rüyada akarsuda sürüklenmek

Rüyada akarsuda sürüklenmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, mali olarak küçüleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada akarsuda sürüklenmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada akarsuda sürüklenmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada deniz ve akarsu görmek belalardan korunacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuya kapılmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir akarsu görmek çok uğraş vereceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada akarsuda yürümek parasal ferahlığa çıkılacağına, neşesinin de yerine geleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret eder.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, istemediği halde borçlanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalet eder.

Rüyada akarsu içinde balık görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments