Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el yüz yıkamak

Rüyada el yüz yıkamak

Rüyada el yüz yıkamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada el yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada el ve yüz yıkamak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada çeşmede el yüz yıkamak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmede elini yüzünü yıkamak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada el yüz yıkamak müşkül durumların üstesinden geleceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, adım atarken çok zorlanacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments