Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz yıkamak

Rüyada yüz yıkamak

Rüyada yüz yıkamak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına işaret eder.

Rüyada yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada yağmurla yüzünü yıkamak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak işlerin düşeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütle yüz yıkamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak neşenin yerine geleceğine, endişeli durumların son bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Rüyada yüz yıkamak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yüzü yıkamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü toprakla yıkamak endişe duyulan olayların düzeleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments