Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak hayırlı bir yola girileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada bebeğin yüzünü yıkamak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elini yüzünü yıkamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak kısmetlerinden olacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü suyla yıkamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda yüzünü yıkamak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, büyük zararlar getireceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünü yıkamak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak dertlerinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments