Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun bokunu görmek

Rüyada çocuğunun bokunu görmek

Rüyada çocuğunun bokunu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun bokunu gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak insanlarla tartışacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çocuğun boğulduğunu görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun boğularak öldüğünü görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğulmaktan kurtarmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments