Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu sopayla dövmek

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, onu darda bırakmayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek düşünmeden hareket edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birini sopayla dövmek hayattan yana yüzünün güleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada sopayla birini dövmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eşini sopayla dövmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, dinini yaşayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada sopayla dövmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına inanılır.

Rüyada çivili sopa görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya sopa yemek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı sopayla öldürmek bazen de rahat geçeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments