Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü görmek hoşluk içinde olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu dövdüğünü gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Rüyada küçük çocuğu dövmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu dövmek zor zamanların böylece geride kalacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu dövmek daha fazla başarı kazanılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada annenin çocuğunu dövdüğünü görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kadim dostlar edineceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunu dövmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu dövmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments