Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çiftin boşandığını görmek

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çiftin boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da öneriler kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacaksa, belli anlaşmaları onaylamak ya da imzalamak için biraz daha beklemek gerekebilir.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek rahata kavuşmaya, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiftin boşandığını görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne baba boşanmak kazalardan, belalardan korunacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada kızının boşandığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek Allah’ın lütuflarına ereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada kocadan boşanmak istemek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments