Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocadan boşanmak istemek

Rüyada kocadan boşanmak istemek

Rüyada kocadan boşanmak istemek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocadan boşanmak istemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada kocadan boşanmak istemek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kazancının da azalacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada kocadan boşandığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kocadan boşanmak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kocadan para istemek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunlarının da çözüleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocadan gül almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işarettir.

Rüyada kocadan saklanmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kocadan kaçmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kocadan tokat yemek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments