Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftin boşandığını görmek

Rüyada çiftin boşandığını görmek

Rüyada çiftin boşandığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada çiftin boşandığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalettir.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, imkânlarını kaybedeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evli çiftin boşandığını görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işarettir.

Rüyada çiftin boşandığını görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, işin düzeltileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada boşanmaktan vazgeçmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden birinin boşandığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını boşanmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments