Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan binadan kurtulmak

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan evden kurtulmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çöken binadan kurtulmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın yıkılmasını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bina yıkılmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada bina yıkılması görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, işini layığı ile yerine getireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments