Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanla tanışmak

Rüyada bir bayanla tanışmak

Rüyada bir bayanla tanışmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalet eder.

Rüyada bir bayanla tanışmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rüyada bir bayanla tanışmak zararın gittikçe daha da artacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayanla tanışmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, esenliğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sarışın kızla tanışmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada yabancı kızla tanışmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın insanlarla tanışmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments