Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sıhhat ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada eşini yakışıklı görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı biriyle öpüşmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, geleceğine bakacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakışıklı görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada babayı yakışıklı görmek çok hayır duası alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada yakışıklı biriyle evlenmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın yakışıklı erkek görmek düşmanlarını kaybetmeye, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, çocuklarının fazla olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments