Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işi ile gündeme geleceğine, hasret gidereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak en doğru şekilde öğreneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yeni iş kollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle tanışmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments