Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarışın kızla tanışmak

Rüyada sarışın kızla tanışmak

Rüyada sarışın kızla tanışmak rakiplerin üzüleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Rüyada sarışın kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada sarışın kızla tanışmak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulur.

Rüyada sarışın kadın görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarışın yeşil gözlü bebek görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Rüyada sarışın mavi gözlü kadın görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarışın olmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, afiyette olacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada sarışın güzel kadın görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada erkek sarışın bebek görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments