Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanla tanışmak

Rüyada bayanla tanışmak

Rüyada bayanla tanışmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, müjdeli bir haber alacağına, kazancını artıracağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanla tanışmak gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bir bayanla tanışmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bayanla tanışmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeklerle tanışmak mutlu bir evliliğe, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Rüyada doktorla tanışmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeni kızla tanışmak istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla tanışmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments