Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanın elini öpmek

Rüyada bir bayanın elini öpmek

Rüyada bir bayanın elini öpmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kimse ile tartışmayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet eder.

Rüyada bir bayanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler sunan kişiler olabilir.

Rüyada bir bayanın elini öpmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bayan eli öpmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, doyasıya hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada bayan ayağı öpmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, farklı kişilerle tanışacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanı öpmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, iyi şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bayan öpmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayanı öpmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments