Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan öpmek

Rüyada bayan öpmek

Rüyada bayan öpmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada bayan öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada bayanı öpmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, yağmur yağmamasına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan ayağı öpmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ayrılanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı öpmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanın elini öpmek hayata küseceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan eli öpmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, malında zulüm meydana gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada bayan öpmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments