Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan eli öpmek

Rüyada bayan eli öpmek

Rüyada bayan eli öpmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, borçlanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna inanılır.

Rüyada bayan eli öpmek gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada bayan eli öpmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanın elini öpmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bayan öpmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, geride bırakacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına inanılır.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek yeni işler alacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı öpmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bayanı öpmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments