Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan arkadaşını öpmek

Rüyada bayan arkadaşını öpmek

Rüyada bayan arkadaşını öpmek evlerindeki huzurun artacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha çok iş yapacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni bir adım atılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada bir bayanın elini öpmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bayan öpmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bayanı öpmek hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, hasretliğin biteceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan eli öpmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanı öpmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments