Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanı öpmek

Rüyada bir bayanı öpmek

Rüyada bir bayanı öpmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kendini toparlayamayacağına, içinin ferahlayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanı öpmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir bayanı öpmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, hak yolunu tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan arkadaşını öpmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bayanı öpmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işarettir.

Rüyada bayan öpmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir bayanın elini öpmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayanı dudaktan öpmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, huzur dolu günler geçireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments