Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanda erkek organı görmek

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek büyük sorunların yaşanacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bir bayanda erkek organı gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işarettir.

Rüyada bayanda erkek organı görmek başarıları ile konuşulacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan organını görmek sevdiklerine kavuşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan organı görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada bayan üreme organı görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kadın organı görmek doktordan doktora koşturacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü erkek organı görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments