Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan organını görmek

Rüyada bayan organını görmek

Rüyada bayan organını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bayan organını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada bayan organı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bayan üreme organı görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanda erkek organı görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada bayan organını görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini erkek organıyla görmek barış ve sevgi içinde olacağına, güçten düşeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tenasül organı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulur.

Rüyada kocasının erkeklik organını görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments