Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan organı görmek

Rüyada bayan organı görmek

Rüyada bayan organı görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan organı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan organını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada bayanda erkek organı görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada bayan üreme organı görmek yetkili bir göreve atanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bayan organı görmek yüküne ortak olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadında erkek organı görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift organ görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, verilen emeğin boşa gideceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine inanılır.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments