Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sermayesinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, hedeflerini tutturamayacağına işarettir.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments