Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu akan su görmek

Rüyada çamurlu akan su görmek

Rüyada çamurlu akan su görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada çamurlu akan su gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada akan çamurlu su görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çamurlu akan su görmek masabaşı bir işe girileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada akan çamur görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu akan dere görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çamur akan dere görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suya düşmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulur.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada coşkun akan su görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments