Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek zorlukların kolayca aşılacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunlarının da son bulacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek işlerin ters gideceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada koluna altın bilezik takmak bilmediği duyguları tadacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, bir konuda destek alacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments