Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarda altın bilezik görmek

Rüyada kollarda altın bilezik görmek

Rüyada kollarda altın bilezik görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zenginliğe sahip olacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, keyifli olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada kollarda altın bilezik gördüyseniz:

  • Romantik planlar duygularınızın netleşmesini sağlayabilir.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek işlerinin gelişme göstereceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına inanılır.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulur.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek kendini yiyip bitireceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments