Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah akan su görmek

Rüyada siyah akan su görmek

Rüyada siyah akan su görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, anne baba duasının alınacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, başının derde gireceğine, mesleğinde atılım yapacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah akan su gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada siyah akan su görmek iyi anlaşacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işaret etmektedir.

Rüyada az akan su görmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada sürekli akan su görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun önünü kesmek zevkli ve güzel hale geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada derede akan su görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulur.

Rüyada tarlada akan su görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada akan suya girmek arkadaştan görülecek faydaya, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyu durdurmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments