Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan çeşmeden abdest almak

Rüyada akan çeşmeden abdest almak

Rüyada akan çeşmeden abdest almak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayallerinin peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak uzun süre bu durumun devam edeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, rızkın ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada akan çeşme görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına alamet eder.

Rüyada su akan çeşme görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada az akan çeşme görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada akan çeşmeler görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, zorlukların yaşanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments