Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmeyi istemek

Rüyada içki içmeyi istemek

Rüyada içki içmeyi istemek onlara değer vereceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmeyi istemek gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada içki içmeyi istemek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kişinin tek başına kalacağına, küfürlü söze alamet eder.

Rüyada içki içmek istemek kendisini ferahlamış hissedeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki istemek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada kendini içki içerken görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada içki içip tövbe etmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ortak edineceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, maddi çıkmazların biteceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babayı içki içerken görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada birini içki içtiğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments