Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suya düşmek

Rüyada akan suya düşmek

Rüyada akan suya düşmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suya düşmek gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada akan suya düşmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada kayalardan akan su görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah akan su görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, yaşamının uzun olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan su görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak akan su görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su akan çeşme görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, işsizseniz işe gireceğinize, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada akan suyla abdest almak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Rüyada akan bulanık su görmek kafasının rahatlayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments