Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli akan su görmek

Rüyada şiddetli akan su görmek

Rüyada şiddetli akan su görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazançlı işlere gireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli akan su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Rüyada şiddetli akan su görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli akan dere görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulur.

Rüyada şiddetli su görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli deprem olduğunu görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada şiddetli kavga etmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments