Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akan çeşme görmek

Rüyada su akan çeşme görmek

Rüyada su akan çeşme görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, başının ağrıyacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, geçiminin güçleşeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada su akan çeşme gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Rüyada su akan çeşme görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden akan su görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine alamet eder.

Rüyada akan çeşmeler görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada akan bir çeşme görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden akan kan görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, güven kaybına uğrayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments