Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak akan su görmek

Rüyada berrak akan su görmek

Rüyada berrak akan su görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, sevilen bir kişi olunacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak akan su gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Rüyada berrak akan su görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada akan berrak su görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulur.

Rüyada berrak akan çay görmek onlarla ayrı düşeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada berrak akan dere görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, anne baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suya girmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada berrak su görmek rahat bir döneme gireceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalettir.

Rüyada berrak deniz suyu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, gerginliğin biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments