Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaktan kan aktığını görmek

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine inanılır.

Rüyada kulaktan kan aktığını gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Rüyada kulaktan kan aktığını görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalettir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kulaktan kan gelmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulaktan kan görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan kan geldiğini görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada kulaktan kan gelmesini görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan öpülmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments