Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, ev sahibi olunacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, malının artmasını sağlayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına inanılır.

Rüyada idrar yerine kan aktığını gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, adını kirleteceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet eder.

Rüyada gözyaşı yerine kan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisiyle de gururlanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına delalet eder.

Rüyada dişini yerine takmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek hayırlı kapıların açılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının avret yerine bakmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yerine oturmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments