Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan bir su görmek

Rüyada akan bir su görmek

Rüyada akan bir su görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada akan bir su gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yukarıdan akan su görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bundan güç ve cesaret alacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoldan akan su görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yanlış işler yapacağına, tüm dileklerin tutacağına delalettir.

Rüyada çok akan su görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada derede akan su görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına yorulur.

Rüyada çok su akan dere görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada akan bol su görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah akan su görmek onların önüne geçeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments