Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı bardaktan su içmek

Rüyada aynı bardaktan su içmek

Rüyada aynı bardaktan su içmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kötü karakterli bir kadına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Rüyada aynı bardaktan su içmek gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Rüyada aynı bardaktan su içmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada aynı bardaktan içmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynı bardaktan çay içmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işaret eder.

Rüyada aynı kaptan su içmek bilgiyle donanacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birinin bardağından su içmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada yarım bardak su içmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardakla su içmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, afiyette ve keyifte olacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments