Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak su içmek

Rüyada bardak su içmek

Rüyada bardak su içmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bardak su içmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada bi bardak su içmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardakla su içmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Rüyada kırık bardaktan su içmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardakla su içmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak su içmek insanları hak yoluna çağıracağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments