Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç buğday görmek

Rüyada bir avuç buğday görmek

Rüyada bir avuç buğday görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kızına daima sahip çıkacağına, rahatın ve konforun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç buğday gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Rüyada avucunda buğday görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir avuç buğday görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin avuç içini öpmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada avucunda yara görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Rüyada bir avuç küpe görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada avuç içi yara görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına tabir olunur.

Rüyada bir avuç şeker almak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içini delik görmek parasına da para ekleyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments