Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda buğday görmek

Rüyada avucunda buğday görmek

Rüyada avucunda buğday görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, evleneceğinize tabir olunur.

Rüyada avucunda buğday gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada bir avuç buğday görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda buğday görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç demir para görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuçta kan görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde yara görmek küskünlüklerin oluşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada bir avuç fındık görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada avuç avuç bal yemek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucunda uğur böceği görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments