Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içini delik görmek

Rüyada avuç içini delik görmek

Rüyada avuç içini delik görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada avuç içini delik gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek aktivitelerle vakit geçireblir ya da görüntünüzü yenilemenizi sağlayacak alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada avuç içini delik görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada avucunda isim görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine inanılır.

Rüyada avuç içinin yandığını görmek kazancının hiç azalmayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda kalp görmek aile içinde husumet gelişeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada avuçla bozuk para görmek eskileri yâd edeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada avucunun kanadığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde saç görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments