Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir avuç dolusu altın görmek

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına tabir olunur.

Rüyada bir avuç dolusu altın gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç dolusu altın görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu altın görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, rızkın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç dolusu diş görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu para görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına yorulur.

Rüyada bir avuç dolusu diş görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kendisine olan özgüveninin de artacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Rüyada avuç dolusu bozuk para görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments