Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucuna altın koymak

Rüyada avucuna altın koymak

Rüyada avucuna altın koymak ticarette yol katedeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yeniden can bulacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucuna altın koymak gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Rüyada avucuna altın koymak hasret çekenlerin birleşeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç avuç altın görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu altın görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada avuç dolusu çeyrek altın görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucuna altın almak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Rüyada avucunda altın görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada avuçla altın görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir avuç çeyrek altın görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments