Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek

Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek

Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada akan suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulur.

Rüyada akan suda yüzmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda boğulmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işarettir.

Rüyada akan suda yılan görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada akan suda sürüklenmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, her anlamda şifa bulmaya, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Rüyada akan suda koşmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan suda balık görmek canının ve malının garantide olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akan suda balık tutmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments