Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda yüzmek

Rüyada akan suda yüzmek

Rüyada akan suda yüzmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda yüzmek gördüyseniz:

  • Hiçbir konuya yalnız devam etmeniz gerekmiyor.

Rüyada akan suda yüzmek maddi anlamda rahatlamaya, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan suda yüzdüğünü görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda para toplamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kısmetlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada akan suda yıkanmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, parasını dikkatli harcayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada akan suda balık görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada akan suda boğulmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada akan suda balık tutmak emeklerinin karşılığını bulacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada akan suda yürümek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments