Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda sürüklenmek

Rüyada akan suda sürüklenmek

Rüyada akan suda sürüklenmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayatının düzene gireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada akan suda sürüklenmek gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada akan suda sürüklenmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada akan suda koşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder.

Rüyada akan suda yüzmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet eder.

Rüyada akan suda abdest almak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada akan suda balık tutmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada akan suda yüz yıkamak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suda ayak yıkamak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hastalıktan şifa bulmaya, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments