Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda balık görmek

Rüyada akan suda balık görmek

Rüyada akan suda balık görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, ömür boyu devam edeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, aradaki buzların eritileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada akan suda balık gördüyseniz:

  • Mevcut durumları en doğru şekilde yönetebilmek veya sorunları çözebilmek için, öncelikle gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışmanız veya gerçek manzarayı görmeniz gerekebilir.

Rüyada akan suda balık görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suda balık tutmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda el yıkamak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akan suda para toplamak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada akan suda abdest almak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suda altın bulmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına inanılır.

Rüyada akan suda yılan görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments