Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada yakın arkadaşını sevgili olarak görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı sevgilisiyle görmek zafer elde edileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşını görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işe gösterilen ilginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki arkadaşın sevgili olduğunu görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi arkadaşınla görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada sevgilini arkadaşınla görmek sevdiklerini de koruyacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments